Mesknäck



Här ska ni få receptet på den lenaste och godaste knäck jag någonsin ätit. Mesknäck kanske inte låter speciellt lockande men den är verkligen himmelsk. Den största skillnaden från vanlig knäck är såklart att det är messmör i den. Är du en knäckälskare så måste du bara testa på denna, du kommer inte att bli besviken!

Mesknäck, ca 50 stycken:

1½ dl ljus sirap
1½ msk smör
1 dl vispgrädde
1 dl strösocker
1 dl messmör

Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och gör kulprov med jämna mellanrum, har du termometer så är knäcken klar vid 125°. Fyll knäckformar som du ställt ut på bakplåtspapper och låt sedan stelna.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Alltså jag älskar knäck men hatar messmör... Tror du att det skulle vara något för mig ändå? xD GRYMT SÖT blogg by the way, du har hittat dig en follower! Älskar att få matinspiration och sånt här.. Ens egna hjärna är lite dålig ibland.

2011-12-27 @ 15:31:23
URL: http://rockgrodan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback