Säg hej till Herman!Detta är Herman, han är en söt surdeg som jag fått av en viss snäll Åsa på Tobbes jobb. Jag har vårdat Herman ömt, rört i honom två-tre gånger om dagen och matat honom när han varit hungrig. Detta har gjort att Herman stormtrivts i köket och bubblat till sig ordentligt!

Idag är det nio dagar sedan Herman hamnade hos mig och nu ska han delas upp i MiniHermans för att sedan bli någonting mumsigt att smaska på såhär i sommarvärmen. Inte nog med detta så är Herman en vänskapssurdeg så helst så ska jag dela ut fyra MiniHermans till vänner, fast frågan är hur många jag vågar dela ut, jag vill ju spara några till mig själv och baka på. Det bästa är ju att Herman kan bli hur stor som helst!

Men än så länge får han gotta till sig lite till, inte länge till men lite.

GodkändWiie! Idag fick jag veta att jag klarade omtentan och det innebär att jag är godkänd i alla kurser som jag läst de senaste tre åren. Grattis till mig!

Maränger av överbliven äggvitaIdag blev det äggvita över när jag gjorde en variant av carbonara till lunch. Det självklara valet föll på maränger eftersom det är så fantastiskt enkelt. Nu blev det ju en liten uppdatering här också :)