Vit choklad- och hallonfrosting
Här ser ni vad cupcakesen bestod av (förutom kakan såklart) som vi gjorde igår. Vi fyllde dem med hemmakokad hallonsylt för att det inte skulle bli allt för sött. Sedan spritsade vi på en härlig vit choklad- och hallonfrosting på kalaset. Vi använde en vit choklad med hallon i som smakade förvånansvärt gott, hallonsmaken var äkta och inte sådär artificiell som den lätt kan bli. Även frostingreceptet stod Manuela för, men även här halverade vi det. Förövrigt måste jag ju säga att hennes blogg är fenomenal, jag är inne och kikar där varje dag.
Vit choklad- och hallonfrosting:
2 dl florsocker
115 g rumstempererat smör
100 g vit choklad med hallon
Smält chokladen och låt den svalna. Vispa smör och florsocker fluffigt och tillsätt sedan chokladen. Vispa till en fast frosting.
Kommentarer
Postat av: malin magdalena
Sv: Ja, soppa himla gott en ruskig höstdag. Men jag är som du, snöar in mig på olika saker som jag får dille på ;)
Och du, det där såg ju inte alltför otäckt ut. Har dock lite svårt för extremt söta saker, vilket jag tror detta är ;) Men det ser fruktansvärt gott ut!
Postat av: emmelie
Sjukligt gott kan jag säga.
Det kan vara för att jag har kommir på det själv ;)
Kommer lägga upp recept så småning om!
Postat av: Alexandra Kjellman
Mums! =)
Postat av: Sofia
sv: Haha ingen fara, din blogg förtjänar så mycket uppmärksamhet som möjligt ;) Ha en bra dag! kramar!
Trackback