Coleslaw
Igår åt vi hamburgare till middag och då behövs ju något smarrigt tillbehör. Vitkål, morötter och äpplen är ju billiga och alldeles underbara nu på hösten så det passade utmärkt att svänga ihop en coleslaw lite snabbt. Just coleslaw är ju så fantastiskt enkelt att göra och sedan står den sig utan problem ett par dagar i kylen.
Coleslaw:
Ett kvarts litet vitkålshuvud
En morot
Ett äpple
½ dl majonäs
½ dl turkisk yoghurt
ca 1 tsk vitvinsvinäger
Salt
Peppar
Riv vitkål, morot och äpple på rivjärn eller i matberedare. Blanda ihop råkosten med majonäs, turkisk yoghurt och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Kommentarer
Postat av: Ann-Sofi
Vilken mysig sida du har:) Massor av goda recept och läckra bilder!
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik
Åh, din sida är SÅ härlig! Coleslaw lärde jag mig tycka om i USA - det är faktiskt riktigt gott <3 Din låter toppen =)
Postat av: Julia
jag blir så hungrig då jag ser på alla dina inlägg ^^
Postat av: Josefine
det där lät ju inte alls svårt :) kanske man ska försöka dig på nån gång =)
Postat av: Sophie "autophoto"
Hejsanhejsan, allt bra? :)
Postat av: Fröken Frisk
Det ser gott ut, jag ska testa!
Postat av: Smalarecept
Väldigt fin blogg. Ska följas. :)
Trackback