Mangosmörkräm
Denna härliga smörkräm var det som jag toppade de små minimuffinsarna med som jag visade i förra inlägget, inte nog med det så fyllde jag även ett gäng macarons med den inför helgen. Det har varit fullt hus här eftersom vi haft inflyttningsfest. Det kommer fina vänner hit från Helsingborg i söder till Gävle i norr, det var tio stycken närmre bestämt som sov här. Macaronsen gick åt som smör i solsken, mycket omtyckta måste jag säga.
Mangosmörkräm:
200 g mjukt smör
2 tsk vaniljsocker
1½ dl florsocker (smaka av tillsätt ev. mer om det behövs)
3 äggulor
Mangoessence efter tycke och smak
Vispa samman ingredienserna till en jämn smet, vispa massor så att den kommer ihop fint. Ställ eventuellt i kylskåpet så att den stelnar lite ifall den är allt för lös.
Kommentarer
Postat av: felicia
hejsan vsg men har veckans blogg om du vill vara med tack<3<3<3
Postat av: felicia
hejsan förlåt komentaren överst e oxå min råkade skriva min hotmail men här är min blogg om du ska vara med♥♥♥
www.ciaanygren.blogg.se
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik
Åh wow, det låter toppen! Mango är ju så fantastiskt gott, kan tänka mig att det passar bra i en smörkräm <3
Postat av: EMMA
Får hoppas det. :D
Postat av: chayenne
Gu, vad vad din blogg är mumsig! Älskar den verkligen :)
Postat av: Eleonore- Vinn exklusivt halsband från Truly Me
Mangosmörkräm måste ju vara riktigt gott :D
Haha ja bäst att göra av med det man redan har innan man bakar nytt. Själv har jag betydligt mindre frys nu än innan så det är proppfullt just nu med bakgrejer :P
Trackback